ΟΞΥΓΟΝΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Οξυγονοθεραπεία είναι η ιατρική μέθοδος της χρήσης οξυγόνου για την καταπολέμηση χρόνιων προβλημάτων και των συμπτωμάτων τους. Καθώς οι πνεύμονες του ασθενή λαμβάνουν περισσότερο οξυγόνο από το σύνηθες, η περιεκτικότητα οξυγόνου στο αίμα αυξάνεται και έτσι επιτυγχάνεται αύξηση των επίπεδων οξυγόνου σε όλο το σώμα. Αυτή η αύξηση βοηθάει στην ενεργοποίηση των κυτταρικών ιστών, βοηθώντας έτσι σε μια σειρά από προβλήματα ή ασθένειες.

Για καρδιοπάθειες και πνευμονοπάθειες, όπως χρόνιες βρογχίτιδες, τη χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια (ΧΑΠ), πνευμονικά εμφυσήματα και αγγειακά εγκεφαλικά, έχει αποδειχθεί ότι η οξυγονοθεραπεία προσφέρει άμεση ανακούφιση και δημιουργεί προϋποθέσεις ίασης.

Με υπευθυνότητα και ανθρώπινο ενδιαφέρον παρέχουμε υπηρεσίες και συσκευές οξυγονοθεραπείας μέσω ΕΟΠΥΥ, εφόσον υπάρχει ιατρική γνωμάτευση. Αναλαμβάνουμε, επίσης, τη μεταφορά και τοποθέτηση της συσκευής στο σπίτι σας!

Ως συμβεβλημένη επιχείρηση με τον ΕΟΠΥΥ, το κατάστημα μας παρέχει μέσω της ασφάλειας σας συμπυκνωτές οξυγόνου για οξυγονοθεραπεία

man white 50 years oxygen concentrator airsep technician 2 vitalaire