ΟΡΘΟΠΕΔΙΚΑ ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ

Στα καταστήματα Μανίκας συνεργαζόμαστε με κορυφαίους κατασκευαστές στον τομέα του ιατρικού εξοπλισμού και των ορθοπεδικών ειδών και σας παρέχουμε όλα τα χορηγούμενα προϊόντα ΕΟΠΥΥ σύμφωνα με τον Κανονισμό Παροχών Υγείας.

Untitled 3

Υπάρχουν πολλές καταστάσεις που επηρεάζουν το μυοσκελετικό σύστημα του σώματός μας, οι οποίες απαιτούν κλινική φροντίδα από ειδικό.

Αρθρίτιδα, οστεοαρθρίτιδα, ρευματοειδής αρθρίτιδα, θυλακίτιδα, πόνος και προβλήματα στον αγκώνα, πλευρική επικονδυλίτιδα (αγκώνα του τένις), μέση επικονδυλίτιδα (αγκώνας γκολφ ή μπέιζμπολ), ινομυαλγία, πόνος στα πόδια,  κατάγματα, πόνος στη μέση, σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα, πόνος στο γόνατο, τραυματισμοί συνδέσμου στο γόνατο, κύφωση, οστεοπόρωση, σκολίωση και απλοί τραυματισμοί.

ΠΡΟΛΗΨΗ

Όσον αφορά τις ορθοπεδικές παθήσεις, εκτός από την θεραπεία και την προστασία, υπάρχει και η πρόληψη! Χρησιμοποιήστε βοηθήματα ώστε να αποφύγετε μελλοντικά προβλήματα που μπορεί να οφείλονται στην ορθοστασία, την κακή στάση του σώματος και πολλούς άλλους παράγοντες που συναντάτε στην καθημερινότητά σας. Κάνοντας επίσης μερικές απλές αλλαγές στη διατροφή και τον τρόπο ζωής σας μπορεί να σας βοηθήσει να αποφύγετε σοβαρά ορθοπεδικά προβλήματα. Διατηρήστε ένα υγιές βάρος και ασκηθείτε καθημερινά. (τέντωμα, περπάτημα, κολύμπι και ποδηλασία).

Σε οποιοδήποτε από τα καταστήματα μας υπάρχουν ειδικοί για να σας βοηθήσουν να ξεπεράσετε το πρόβλημά σας.

Untitled 1