24% ΦΠΑ

5.750,00 

einstiegshilfe.320x0d0x0

Βοήθημα εισαγωγής

Η λειτουργία βοηθήματος εισαγωγής διευκολύνει την εισαγωγή των ποδιών στα κελύφη των ποδιών πριν από την έναρξη της προπόνησης. Χρησιμοποιώντας ένα κουμπί στον πίνακα χειρισμού, ο χρήστης μπορεί να μετακινεί συνεχώς τα κελύφη των ποδιών στην κατάλληλη θέση.

bewegungsschutz1.320x0d0x0

MovementProtector

Εάν παρουσιαστεί μυϊκή κράμπα, σπαστικότητα ή μπλοκάρισμα της κίνησης (πάγωμα) κατά τη διάρκεια της προπόνησης, αυτή η λειτουργία σταματά την κίνηση του πεντάλ. Δεν έχει σημασία πώς αλλάζει η βασική μυϊκή ένταση. το MovementProtector δεν παραμένει σταθερό, αλλά προσαρμόζεται αυτόματα σε οποιαδήποτε αλλαγή. Ως αποτέλεσμα, παραμένει πάντα βέλτιστα ευαίσθητο. Αυτή η λειτουργία εφαρμόζεται σε όλα τα μοντέλα MOTOmed μέσω ενός ευαίσθητου συστήματος αισθητήρων.

SpasmControl

Αυτή η λειτουργία συνεργάζεται στενά με το MovementProtector και μπορεί να χαλαρώσει και να απελευθερώσει ανιχνευμένους σπασμούς ή κράμπες. Η βάση για την ανάπτυξη μιας τέτοιας λειτουργίας είναι η ακόλουθη θεραπευτική αρχή: ο σπασμός κάμψης χαλαρώνει με τέντωμα και ο σπασμός διάτασης με κάμψη. Η αυτόματη αλλαγή κατεύθυνσης περιστροφής μέσω του προγράμματος SpasmControl μπορεί να χαλαρώσει τις κράμπες που ανιχνεύονται από την προστασία κίνησης. Εάν παρουσιαστεί σπασμός, ο κινητήρας σταματά απαλά την κίνηση του στρόφαλου. Τα πόδια και τα χέρια ανακουφίζονται και η φορά περιστροφής αλλάζει μετά από μια σύντομη περίοδο ανάπαυσης. Αυτή η διαδικασία επαναλαμβάνεται μέχρι να ανακουφιστεί ο σπασμός.

ServoCycling

Παρόμοια με ένα ποδήλατο με βοηθητικό κινητήρα, η λειτουργία MOTOmed ServoCycling (εκπαίδευση ποδιών) ή ServoTurning (εκπαίδευση χεριών) υποστηρίζει τους χρήστες στην εκτέλεση της ενεργητικής τους κίνησης. Η λειτουργία επιτρέπει στο άτομο που ασκείται να εκτελεί μια ενεργή κίνηση ακόμη και με τις χαμηλότερες εγγενείς δυνάμεις. Η υπολειπόμενη μυϊκή δύναμη μπορεί να αναγνωριστεί και να δημιουργηθεί χωρίς υπερβολικές προσπάθειες.

symmetrietraining.320x0d0x0

SymmetryTraining

Η λειτουργία SymmetryTraining ξεδιπλώνει το ευεργετικό της αποτέλεσμα όταν πρόκειται για την ειδική ενίσχυση της ασθενέστερης πλευράς. Η εμφάνιση της λειτουργίας διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο. Στα μοντέλα MOTOmed viva2, MOTOmed gracile12 και MOTOmed letto2, ένα διάγραμμα δύο κλίμακας δείχνει στους χρήστες πόση δύναμη ασκούν με το αριστερό και το δεξί μισό του σώματος. Στα μοντέλα MOTOmed muvi καθώς και στα μοντέλα MOTOmed loop edition και MOTOmed layson edition, αυτή η λειτουργία εμφανίζεται με μια κινούμενη εικόνα. Με βάση αυτή τη γραφική απεικόνιση, οι χρήστες μπορούν να στοχεύσουν την «αδύναμη» πλευρά του σώματός τους κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Το SymmetryTraining αποτρέπει την υπερφόρτωση των υγιών άκρων.

einheit trainingsdauer.320x0d0x0

Ανάλυση προπόνησης

Όλα τα μοντέλα MOTOmed παρέχουν στον χρήστη ποικίλα σχόλια εκπαίδευσης. Τιμές προπόνησης όπως η διάρκεια, η απόσταση, η συμμετρία, ο συνολικός μεταβολικός ρυθμός, ο τόνος, η μέση και μέγιστη ενεργητική απόδοση καθώς και το ποσοστό ενεργητικής και παθητικής προπόνησης μπορούν να προβληθούν από τον χρήστη στην οθόνη τόσο σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια της προπόνησης όσο και ως συνολική αξιολόγηση μετά την εκπαίδευση.


Το MOTOmed loop light.la παρέχει πρωτοβάθμια φροντίδα υψηλής ποιότητας. Αυτή η συσκευή θεραπείας έχει όλες τις κοινές λειτουργίες που απαιτούνται για την εξασφάλιση της ασφαλούς κίνησης σε περίπτωση παράλυσης και σπασμών.

Το MOTOmed loop light.la διατίθεται ως γυμναστής ποδιών ή χεριών.

Εξαιρετική ψηφιακή νοημοσύνη και διαισθητική χρηστικότητα

Η συσκευή της MOTOmed εντυπωσιάζει με τη μοναδική της ψηφιακή νοημοσύνη και την οπτική της εμφάνιση. Σχεδόν όλα τα μοντέλα μπορούν να αναβαθμιστούν από άποψη εξοπλισμού και λειτουργικότητας μέσω ενός πακέτου αναβάθμισης. Διαθέτει επίσης τη μοναδική του ρύθμιση ύψους, με την οποία οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν το ύψος των μοντέλων τους, καθώς και τη γρήγορη και εύκολη εναλλαγή από την προπόνηση χεριού σε πόδι. Επιπλέον, το υψηλής ποιότητας υλικό των απαλά στρογγυλεμένων επιφανειών της επόμενης γενιάς MOTOmed ανταποκρίνεται στις υψηλές απαιτήσεις διαχείρισης υγιεινής σε εγκαταστάσεις και κλινικές.

Αυτό έπεισε επίσης τη διεθνούς φήμης κριτική επιτροπή του German Design Award 2019 που απένειμε στην MOTOmed το βραβείο « Special Mention ».

Αλλαγή προπόνησης ανά άγγιγμα

Η αλλαγή προγραμμάτων ελέγχεται απευθείας στην οθόνη. Το MOTOmed loop light.la αντιδρά ψηφιακά ανά άγγιγμα και αλλάζει αυτόματα τη λειτουργία προπόνησης. Η νέα μεγάλη έγχρωμη οθόνη αφής 7” μπορεί να χρησιμοποιηθεί εύκολα και διαισθητικά και προσφέρει έξυπνες λειτουργίες καινοτόμου μορφής. Φυσικά, η οθόνη είναι κατάλληλη για απολύμανση.

  • Διαστάσεις σε cm (ΜxΠxΥ): 70 x 60 x 107–122
  • Βάρος [βρόχος]: 36 κιλά / 79 λίβρες
  • Μέγιστο επιτρεπόμενο βάρος χρήστη: 135 kg / 297 lbs
  • Μέγεθος οθόνης: 7″ / 18 cm
  • Ταξινόμηση σύμφωνα με το MPG IIA
  • Τροφοδοσία: 100-240 V~ / μέγ. 120 VA
  • Συχνότητα ισχύος: 47-63 Hz
  • Ταξινόμηση Κλάση προστασίας II/ Τύπος BF

Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Qty
EAN: OEM
SKU:loop light.la

Διαθέσιμο