24% ΦΠΑ

120,00 

Υγραντήρας CPAP prismaAQUA για την σειρά συσκευών CPAP Prisma της Weinmann, για την αντιμετώπιση του ξηρού λαιμού και του κρύου αέρα.

Ο υγραντήρας Weinmann prismaAQUA είναι εξοπλισμένος με μια μεγάλη δεξαμενή νερού (η οποία δέχεται περίπου 400ml). Οι ρυθμίσεις θέρμανσης ή ύγρανσης και παροχή ηλεκτρικού ρεύματος γίνονται από τη συσκευή.

Η συνεχής ροή αέρα στις αναπνευστικές οδούς ενδέχεται να προκαλεί ξηρότητα στους αεραγωγούς και ρινική συμφόρηση. Ο υγραντήρας Weinmann prismaAQUA χρησιμοποιείται για να εμπλουτίζει με υγρασία το ρεύμα αέρα που παράγει η συσκευή θεραπείας.

Ο υγραντήρας Weinmann prismaAQUA λειτουργεί με βάση τη λεγόμενη αρχή Pass over. Ο αέρας που προέρχεται από τη συσκευή CPAP, διοχετεύεται επάνω από την επιφάνεια ενός προθερμασμένου αποθέματος νερού. Έτσι αυξάνεται η σχετική υγρασία και η θερμοκρασία του ρεύματος αέρα.

Η βαθμίδα του υγραντήρα μπορεί να ρυθμιστεί εξατομικευμένα με τα πλήκτρα στη συσκευή CPAP. Η απόδοση της θερμαντικής ράβδου και συνεπώς η θερμοκρασία του νερού στο θάλαμο του υγραντήρα Weinmann prismaAQUA ρυθμίζεται ηλεκτρονικά μέσω της συσκευής θεραπείας. Η στάθμη του νερού μπορεί να ελέγχεται ανά πάσα στιγμή μέσω της διαφανούς θυρίδας ελέγχου του θαλάμου του υγραντήρα.

Κατάλληλος για χρήση με τις συσκευές prismaLAB, prismaCR, prisma25ST, prisma25S, prisma20A, prisma30ST και prisma30ST-C. της Weinmann Γερμανίας

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η συσκευή CPAP δεν συμπεριλαμβάνεται.


Άμεση παραλαβή / Παράδoση 1 έως 3 ημέρες
Qty
Code EAN: OEM
SKU:0805030

Διαθέσιμο