13% ΦΠΑ

Βακτηρία Αγκώνος Με Πτυσσόμενη λαβή Ergotech Λευκή

22,00 

Εργονομική πατερίτσα με γροθιά προσαρμόσιμη καθ’ ύψος στη μορφολογία του χρήστη (4 θέσεις: 215-263 mm).

Πτυσσόμενη λαβή λαβής με εξαιρετικά μαλακή εναλλάξιμη λαβή. Υψηλής ποιότητας αλουμίνιο για μέγιστη αντοχή σε ελάχιστο βάρος. Προστατευτική στρώση εποξειδικής. Κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κύρια δομή στήριξης για ακαμψία, αντοχή και ασφάλεια. Αθόρυβη χρήση χάρη στα υψηλής ποιότητας υλικά στο δακτύλιο κλεισίματος και ρύθμισης.

Προσαρμόζεται εύκολα στο ύψος του χρήστη, χρησιμοποιώντας μια συσκευή μέγιστης ασφάλειας κλειδώματος (κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας). ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΒΡΑΧΙΟΥ – Εργονομικός σχεδιασμός με αερισμό για πρόσθετη άνεση.

Συσκευή Anti-Rotation για Ασφάλεια. – Αντικαταστάσιμη εξαιρετικά μαλακή, αντιολισθητική λαβή λαβής (κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας): εύκολη αντικατάσταση όταν φοριέται.

Δυνατότητα ρύθμισης του ύψους της γροθιάς σε 4 θέσεις (απόσταση μεταξύ λαβής και περιχειρίδας: 215 a 263 mm) για να σέβεται τη μορφολογία του χρήστη. – Δυνατότητα συλλογής της λαβής για εύκολο χειρισμό, μεταφορά και αποθήκευση.

Αντιολισθητική συσκευή για μεγαλύτερη σταθερότητα κατά την κλίση. ΒΑΣΗ

Ο σχεδιασμός του και η επιλογή των σύνθετων υλικών παρέχουν μέγιστη επαφή και πρόσφυση με το έδαφος ακόμα και σε κεκλιμένα σχέδια, αποφεύγοντας τις ολισθήσεις.

Ο σχεδιασμός και τα υλικά που χρησιμοποιούνται παρέχουν ένα αποτέλεσμα απορρόφησης κραδασμών.

Βάρος 530γρ

Μέγιστο Βάρος Χρήστη 130kg



Qty
EAN: OEM
SKU:1407003

Διαθέσιμο

0