Πιεσόμετρο καρπού αυτόματο Rossmax BQ705

33,00 

Πιεσόμετρο καρπού αυτόματο Rossmax BQ705

Πιεσόμετρο καρπού αυτόματο με τεχνολογία έξυπνου αισθητήρα

  • Ευκρινής “XL” οθόνη ενδείξεων
  • Ανιχνευτής κίνησης
  • Ένδειξη κινδύνου υπέρτασης
  • Περιφέρεια καρπού 13,5~22cm
  • Ανίχνευση αρρυθμίας (IHB)
  • Μέσος όρος των τριών τελευταίων μετρήσεων
  • 120 μνήμες για 2 χρήστες με ένδειξη ημερομηνίας και ώρας
  • Λειτουργία επισκεπτών
  • Εγγύηση 5 ετών

Μέτρηση αρτηριακής πίεσης οφέλη

Υπάρχουν διάφορα οφέλη, για να παρακολουθείτε μόνη σας την πίεση σας. Αυτό μπορεί να βοηθήσει αυτούς που ανακάλυψαν για πρώτη φορά ότι έχουν υπέρταση:

  1.  Να παρακολουθήσουν τη θεραπεία τους. Επειδή η αρτηριακή υπέρταση δεν προκαλεί συμπτώματα, ο μόνος τρόπος βεβαίωσης ότι οι αλλαγές στον τρόπο ζωής και τα φάρμακα είναι αποτελεσματικά είναι η τακτική μέτρηση της πίεσης.
  2.  Να ελέγχουν γενικά την πορεία της θεραπείας τους. Όταν παίρνετε την πρωτοβουλία να μετρήσετε μόνος σας την πίεση σας, αυτή η πράξη υπευθυνότητας τείνει να επεκτείνεται και σε άλλους τομείς. Μπορεί να σας δώσει επιπλέον κίνητρο να τρώτε πιο υγιεινά,να αυξήσετε το επίπεδο άσκησης και να λαμβάνετε σωστά τα φάρμακα σας.
  3.  Να επιβεβαιώσουν την υπέρταση «λευκής μπλούζας». Απλά και μόνο η επίσκεψη στο γιατρό μπορεί να προκαλέσει άγχος σε κάποια άτομα και να αυξήσει την πίεση τους (υπέρταση «λευκής μπλούζας»). Η κατ’ οίκον παρακολούθηση μπορεί να βοηθήσει να εξακριβώσετε αν έχετε πραγματικά υπέρταση ή υπέρταση «λευκής μπλούζας».
  4.  Να κάνουν οικονομία. Η μέτρηση της πίεσης σας στο σπίτι μπορεί να σας γλιτώσει από το κόστος να πηγαίνετε στο γιατρό για να σας μετρήσει την πίεση. Αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, όταν αρχίζετε θεραπεία ή όταν ο γιατρός τροποποιεί τη φαρμακευτική αγωγή. Σε αυτές τις περιπτώσεις οι τακτικές μετρήσεις βοηθούν στον καλύτερο έλεγχο.

Τα ηλεκτρονικά (ψηφιακά) πιεσόμετρα είναι τα πιο δημοφιλή και τα πιο εύκολα στη χρήση. Τα πιεσόμετρα καρπού είναι αρκετά ακριβή, αν βεβαιωθείτε ότι ο καρπός σας στηρίζεται στο επίπεδο της καρδιάς σας, όταν παίρνετε τη μέτρηση. Ο έλεγχος της ακρίβειας των πιεσόμετρων καρπού είναι πιο δύσκολος.



Qty

Πιεσόμετρο καρπού αυτόματο Rossmax BQ705

Βάρος 1 kg
Κατασκευαστής

Rossmax

EAN: OEM
SKU:BQ705

Διαθέσιμο

0