Αυτόματο CPAP ResMed AirSense 10 AutoSet με 3G

620,00 

Η AirSense 10 της ResMed είναι η νέα αυτόματη συσκευή CPAP η οποία ρυθμίζει βέλτιστα την πίεση του αέρα κατά τον ύπνο για ασθενείς με υπνική άπνοια.

Το AirSense 10 Autoset Auto CPAP της ResMed είναι μια κορυφαία αναπνευστική συσκευή CPAP αυτόματης ρύθμισης. Ελαφριά και συμπαγής συσκευή, παρέχει κορυφαίας απόδοσης θεραπεία για έναν καλύτερο ύπνο. Καινοτόμες τεχνολογίες όπως η πλατφόρμα AirView για ασύρματη επικοινωνία και παροχή πληροφοριών, η ασύρματη επίλυση τεχνικών θεμάτων ή θεμάτων θεραπείας από το θεράποντα ιατρό μέσω του Remote Assist και η καθημερινή δυνατότητα παρακολούθησης της θεραπείας μέσω κινητού από την υπηρεσία MyAir.

Το AirSense 10 διαθέτει κάποια απο τα πλέον κορυφαία χαρακτηριστικά παγκοσμίως

  • AutoSet Response: επιτρέπει πρόσθετη προσαρμογή για ακόμη μεγαλύτερη άνεση.
  • AutoRamp: με δυνατότητα ανίχνευσης της επέλευσης του ύπνου, έχει σχεδιαστεί για να καταστήσει τη θεραπεία όσο το δυνατόν πιο άνετη από την πρώτη στιγμή.
  • Υγραντήρας HumidAir™: με τεχνολογία ClimateControl διασφαλίζει σταθερή ύγρανση του αέρα καθ’ όλη τη διάρκεια της νύκτας.
  • Μεγάλη έγχρωμη οθόνη: εύκολη στη χρήση, με έξυπνο μενού που σας παρέχει τη δυνατότητα γρήγορης πλοήγησης.
  • Αθόρυβο μοτέρ Easy-Breathe™: παρέχει μια φυσική και άνετη κυματομορφή αναπνοής

Το Airsense 10 σας δίνει την δυνατότητα να παρακολουθείτε καθημερινά το πως κοιμάστε. Η μοναδική cloud εφαρμογή MyAir απο την ResMed είναι ευκόλως προσβάσιμη απο το tablet, το κινητό σας ή και τον υπολογιστή σας, και σας δίνει την δυνατότητα με εύκολα γραφικά να καταλάβετε την ποιότητα του ύπνου σας. Όσο πιο υψηλό σκορ πετύχετε (με άριστα το 100) , τόσο πιο ιδανική η θεραπεία CPAP.

Τεχνικά Χαρακτηριστικά

Διαστάσεις (Μ x Π x Υ) mm 116 x 225 x 150
Βάρος 1,25 Kgr
Θόρυβος 27 dbA
Εύρος Πιέσεων 4-20 cm H2O
Εύρος τιμών παροχής ρεύματος 100-240V, 50-60Hz
Τυπική κατανάλωση ισχύος


Qty
0