Ζώνη Κοιλιάς Μετεγχειρητική Caratex HOSPITAL 26cm

23,00 

Ελαστική ζώνη 26εκ. με ρυθμιζόμενο ιμάντα Velcro. Η μετεγχειρητική ζώνη παρέχει υποστήριξη στην οσφυϊκή αλλά και την κοιλιακή χώρα ενώ χρησιμοποιείται και ως θερμαντική.

Συνίσταται για μετεγχειρητική χρήση στην κοιλιακή χώρα, κατόπιν υστερεκτομής,, ινομυωματεκτομής, εντερικών επεμβάσεων, σκωληκοειδεκτομής ή χειρουργικής επέμβασης κήλης.

ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ:

Φέρτε το ένα σας χέρι πάνω στη μία άκρη της ζώνης σταθεροποιώντας την πάνω στην επιφάνεια της κοιλιάς. Τραβήξτε με το άλλο σας χέρι μέχρι να τεντώσει γύρω από τη μέση σας. Σταθεροποιήστε τη ζώνη στο μπροστινό μέρος φροντίζοντας για τη σωστή εφαρμογή του Velcro.

Κλείνετε τους ιμάντες πριν το πλύνετε. Πλένετε στο χέρι με ήπιο σαπούνι σε χλιαρό νερό. Ξεπλένετε καλά και αφήνετε να στεγνώσει στον αέρα. Μη χρησιμοποιείτε πλυντήριο, στεγνωτήριο ή στεγνό καθάρισμα, λευκαντικό ή μαλακτικό.

ΣΥΝΘΕΣΗ:

53% Polyester No 167/2

20% Polyamide No 78/2

10% Polyester

14% Καουτσούκ

Ελαστικότητα 90-100%

ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙΣ:

Εάν αντιμετωπίζετε δερματικά προβλήματα, ερεθισμούς ή τραυματισμούς στο συγκεκριμένο σημείο επικοινωνήστε με τον θεράποντα ιατρό σας ή τον φυσικοθεραπευτή σας.

*Μετρήστε την περίμετρο της μέσης σας για να βρείτε το κατάλληλο για εσάς μέγεθος. Σε περίπτωση που έχετε μεγαλύτερη κοιλιακή περιφέρεια προτιμήστε το αμέσως επόμενο μέγεθος για πιο άνετη εφαρμογή. Τα μεγέθη μπορείτε να τα δείτε στην παραπάνω φωτογραφία της συσκευασίας του προϊόντος.

Μετρήστε την περίμετρο της μέσης σε εκατοστά: 

Μέγεθος S/M = 75-106cm

Μέγεθος L/XL = 105-135cm



Επαναφορά Επιλογών
Qty

download.png.pagespeed.ce .1TSX0Beq0a

Βάρος 0,4 kg
Κατασκευαστής

CARATEX

Μέγεθος

, ,

EAN: OEM
SKU:CX3020

Διαθέσιμο

0