Λαρυγγόφωνο Tru Τone Κ 152

1.150,00 

Προσφέρει εξαιρετικό φωνητικό αποτελέσμα καθώς είναι το μοναδικό που διαθέτει λειτουργία επιτονισμού (intonation) που καμπυλώνει τον ήχο του λαρυγγοφώνου προσδίδοντας φυσικότητα στην ομιλία. Το κουμπί ομιλίας είναι ευαίσθητο στην πίεση και δίνοντας σας την δυνατότητα να προσδώσετε διαφορετική εκφορά σε κάθε φράση ή λέξη, αυξομειώνοντας την πίεση που ασκείται. Όταν θέλετε να δείξετε ενθουσιασμό μπορείτε να πιέσετε το κουμπί περισσότερο, ή σε αντίθεση περίπτωση, μπορείτε να δείξετε αποδοκιμασία πιέζοντας ελαφρότερα.

Είναι ιδανικό για ομιλία μέσω τηλεφώνου ή σε πολυσύχναστους χώρους με θόρυβο. Διαθέτει ιδιαίτερα ανθεκτικό πλαστικό περίβλημα, ικανό να αντέξει πολλές “απρόοπτες” πτώσεις. Η χρήση της είναι ιδιαίτερα απλή, και είναι εύχρηστη ακόμη και για άτομα προχωρημένης ηλικίας. Συμπεριλαμβάνονται επαναφορτιζόμενες μπαταρίες, φορτιστής μπαταριών και “καλαμάκι” για ομιλία με την χρήση των δοντιών.

  • Μπορείτε να δοκιμάσετε την συσκευή κατόπιν συνεννόησης στην εταιρία μας ή σε κάποιο συνεργαζόμενο μεταπωλητή ανά την Ελλάδα.
  • Εγγύηση 1 έτους
  • Oίκου Griffin Laboratories ΗΠΑ


Qty
EAN: OEM
SKU:2341

Διαθέσιμο

0