Νάρθηκας 4ου/5ου μετακάρπιου Vita “BOXER’S BRACE”

93,50 

pngtree-medical-genetic-blue-poster-background-image_198077
ΧΟΡΗΓΕΙΤΑΙ ΜΕΣΩ ΕΟΠΥΥ
Μέγεθος medium large
Περίμετρος καρπού (cm) 13-17 17-21

Ο νάρθηκας ενδείκνυται για κάταγμα 4ου/5ου μετακαρπίου. Είναι καινοτόμο προϊόν το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί μετά από χειρουργική επέμβαση ή αποκατάσταση. Κατασκευή από υλικό “ActivPren”, το οποίο χαρακτηρίζεται για την απαλότητα και την ελαστικότητά του. Εγγυάται εξαιρετική εφαρμογή και σωστή συμπίεση στον καρπό. Η δομή του υλικού “ActivPren” είναι διαμορφωμένο neoprene, ανοικτών κυψελίδων, αεριζόμενο και υποαλλεργικό. Η επένδυσή του είναι από “polyamide”. Η ήπια ύφανση και το πάχος δεν προκαλούν ερεθισμό στο δέρμα του ασθενή.
Διαθέτει τέσσερεις ρυθμιζόμενους ιμάντες για την ακινητοποίηση των μετακαρπίων και των φαλαγγοφαλαγγικών αρθρώσεων. Ταυτόχρονα περιορίζεται η κινητικότητα του παράμεσου και του μικρού δακτύλου. Η ουδέτερη θέση του 4ου και 5ου μετακαρπίου επιτυγχάνεται με ρύθμιση ROM. Η εφαρμογή γίνεται με κλειδί allen.
Αμφιδέξιος.

  • Κάταγμα πυγμάχου “Βoxer’s Fracture”
  • Κατάγματα μετακαρπίου και μεσοφαλαγγικών αρθρώσεων 4ου και 5ου δακτύλου
  • Διάστρεμμα ή εξάρθρωση 4ου ή/και 5ου δακτύλου


Επαναφορά Επιλογών
Qty

Για την αγορά μέσω ΕΟΠΥΥ

θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 2310411611
Μας αποστέλλετε τη γνωμάτευση με σφραγίδα και υπογραφή του γιατρού και του ελεγκτή. ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που η συμμετοχή σας είναι 0% είναι απαραίτητο να μας στείλετε φωτοτυπία της απόφασης ΚΕΠΑ.
Πληρώνετε τη συμμετοχή σας (κατάθεση σε τράπεζα ή με πιστωτική κάρτα) και στη συνέχεια σας αποστέλλουμε το προϊόν μαζί με τα απαραίτητα έγγραφα του ΕΟΠΥΥ, τα οποία πρέπει να υπογράψετε και να μας τα στείλετε πίσω.

Βάρος 0,3 kg
Μέγεθος

,

EAN: OEM
SKU:03-2-032

Διαθέσιμο

0