ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
ΕΞΑΝΤΛΗΜΕΝΟ
24% ΦΠΑ

Απολυμαντικά καθαριστικά μαντηλάκια για επιφάνειες και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό 100τμχ

14,90 

Ταχεία απολύμανση και καθαρισμός γενικών επιφανειών, επιφανειών σε χώρους επεξεργασίας τροφίμων και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού που δεν μπορεί να εμβαπτισθεί σε απολυμαντικό διάλυμα.

ΒΑΣΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τα μαντηλάκια INCIDIN OXYWIPE S είναι κατασκευασμένα από ανθεκτικό συνθετικό non woven υλικό βάρους 50gr/m2 το οποίο δεν αφήνει καθόλου υπολείμματα και χνούδι και με ιδιαίτερα πυκνή ύφανση. Προσφέρονται για καθαρισμό και απολύμανση ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού και συσκευών που δεν μπορούν να εμβαπτισθούν σε απολυμαντικό διάλυμα όπως κεφαλές υπερήχων, καλώδια και βύσματα, κεφαλές συσκευών φυσιοθεραπείας, μορφομετατροπείς, θερμοκοιτίδες κ.α. Για τον καθαρισμό του ενδοσκοπίου εξωτερικά πριν από το στάδιο καθαρισμού και απολύμανσης. Για τον καθαρισμό και απολύμανση επωαστήρων, μικρών συσκευών, πάγκων εργασίας κλπ. Για τον καθαρισμό και απολύμανση της εξωτερικής επιφάνειας εξοπλισμού (αναπνευστήρες, συσκευές αιμοκάθαρσης κ.α.). Περιέχουν ως δραστική ουσία ταχείας δράσης υπεροξείδιο του υδρογόνου (H2O2). Το πακέτο διανομής είναι άριστης ποιότητας και σφραγίζει μετά την χρήση ώστε να προστατεύει τα μαντηλάκια από επιμολύνσεις. Δεν περιέχουν αλκοόλες, αλδεΰδες, φαινόλες, αμμωνιακά ή φωσφορικά άλατα ή άλλες ερεθιστικές, δυνητικά τοξικές και διαβρωτικές ουσίες, ενώ περιέχουν ειδικούς αντιοξειδωτικούς παράγοντες ώστε να αποφεύγεται η οξείδωση των μεταλλικών επιφανειών.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ

Το διάλυμα εμβάπτισης των INCIDIN OXYWIPE S, το INCIDIN OXYFOAM S παρουσιάζει ευρύ αντιμικροβιακό φάσμα με ταχεία δράση από το πρώτο λεπτό εφαρμογής και επιπλέον έχει σποροκτόνο δράση εντός 5 λεπτών. Το προϊόν έχει ελεγχθεί σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά Πρότυπα και είναι δραστικό σε βακτήρια, μύκητες, μυκοβακτήρια, σπόρους βακτηρίων και ιούς (HIV, HBV, HCV, BVDV, αλλά και των εξαιρετικά ανθεκτικών ιών χωρίς περίβλημα όπως Rota virus, Adeno virus, RV40).

 

ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ

Αρ. Άδειας: EU-0024303-0000 ως βιοκτόνο προϊόν για απολύμανση επιφανειών και επιφανειών σε χώρους επεξεργασίας τροφίμων.

Φέρει τη σήμανση CE ως ιατροτεχνολογικό προϊόν κατηγορίας ΙΙb.

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ
Τα INCIDIN OXYWIPE S διατίθενται σε πλαστικό πακέτο με 100 μαντηλάκια έκαστο



EAN: ΟΕΜ
SKU:10005116

Εξαντλημένο

0