Φορείο Μπάνιου Ασθενών με Υδραυλική Ρύθμιση Ύψους

2.600,00 

Το ΦΟΡΕΙΟ ΜΠΑΝΙΟΥ ΑΣΘΕΝΩΝ συνδυάζει έναν κομψό σχεδιασμό όπου κάθε άκρη είναι στρογγυλεμένη με μια εξαιρετικά ανθεκτική δομή που μπορεί να υποστηρίξει φορτίο έως 190 kg.

ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΑ ΠΛΑΙΝΑ – ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΛΕΙΔΩΜΑΤΟΣ ΜΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΑ

Η ασφάλεια του ασθενούς ενισχύεται από το σύστημα smart-lock, το οποίο επιτρέπει στον επαγγελματία υγείας να σηκώνει και να κλειδώνει ή να ξεκλειδώνει και να κατεβάζει  το πλευρικό κιγκλίδωμα με ένα μόνο χέρι και μία μόνο κίνηση ενώ στέκεται σε κεντρική θέση για τον καλύτερο έλεγχο του ασθενούς.

ΣΤΡΩΜΑ

Τα φορεία μπάνιου ασθενών είναι εξοπλισμένα με στρώμα και μαξιλάρι pvc υψηλής αντοχής, πυρίμαχο, αδιάβροχο και με αφρώδη επένδυση.

Το στρώμα περιλαμβάνει μια μεγάλης διαμέτρου, ανοξείδωτη αποχέτευση, συνδεδεμένη με σωλήνα αποστράγγισης νερού η οποία μπορεί να επεκταθεί έως και 1500 mm.

 

ΤΡΟΧΟΙ

Τέσσερις τροχοί υψηλής απόδοσης, ευρείας διαμέτρου. Οι 3 τροχοί είναι με ολική ασφάλιση και ο 1 τροχός με ασφάλιση κατεύθυνσης.

ΡΥΘΜΙΣΗ ΥΨΟΥΣ

Η ευρεία ρύθμιση ύψους επιτρέπει την ευθυγράμμιση του καροτσιού με το κρεβάτι και τη μεταφορά του ασθενούς χωρίς τη χρήση βοηθημάτων ανύψωσης- κατά τη διάρκεια των εργασιών ντους, το ύψος του φορείου μπορεί να ρυθμιστεί στην ιδανική θέση για τον επαγγελματία υγεία.

Στο BDi 001, η ρύθμιση ύψους κινείται από μια υδραυλική αντλία που μπορεί να λειτουργήσει και από τις δύο πλευρές μέσω ενός ζεύγους πεντάλ.

Το BDe 001 διαθέτει σύστημα Linak που περιλαμβάνει γραμμικό μηχανισμό ενεργοποίησης 24 V, 6000 N, κουτί ελέγχου με βαθμό προστασίας IPx5, κουμπί διακοπής έκτακτης ανάγκης και τηλεχειριστήριο. Καθώς αυξάνεται το ύψος, η οροφή γέρνει προοδευτικά για να διευκολύνει τη ροή του νερού προς την αποχέτευση.


Παράδοση έως 30 ημέρες
Qty

Φορείο Μπάνιου Ασθενών με Υδραυλική Ρύθμιση Ύψους

Βάρος 45 kg
Διαθεσιμότητα

Παράδοση έως 30 ημέρες

0