Συσκευή ανάρτησης ατόμου από το πάτωμα (Αναδιπλούμενη) 140361

1.705,00 

Χαρακτηριστικά:

  • Μέγιστο βάρος ασθενούς:100 kg
  • Διαστάσεις : περίπου 75 x 45 x 15 cm
  • Βάρος περίπου: 10,5 kg
  • Επιφάνεια υλικού: βαμμένη με πούδρα

Φανταστείτε μια καθημερινή κατάσταση στο σπίτι ενός ηλικιωμένου. Ένα άτομο περπατάει στο διαμέρισμα, πέφτει και δεν μπορεί πλέον να σηκωθεί ανεξάρτητα. Για τον σύντροφο ή τον εξωτερικό φροντιστή που καλείται να βοηθήσει, είναι σχεδόν αδύνατο να σηκώσει το άτομο από το πάτωμα χωρίς βοηθήματα.

Με το καινοτόμο, ελαφρύ HEBIX  αυτό δεν θα αποτελεί πλέον πρόβλημα στο μέλλον!

Το κινητό και απλό βοήθημα ανύψωσης HEBIX είναι ελαφρύ (περίπου 10,5 kg) και αναδιπλούμενο. Μπορεί να αποθηκευτεί εύκολα ακόμη και στο μικρότερο όχημα και είναι έτοιμο για χρήση ανά πάσα στιγμή και οπουδήποτε. Το HEBIX μπορεί να ξεδιπλωθεί με λίγα μόνο βήματα και να εφαρμοστεί στο άτομο που βρίσκεται στο πάτωμα. Ο καθοριστικός παράγοντας: η απαιτούμενη δύναμη είναι μόνο το ένα τέταρτο του σωματικού βάρους του προς ανύψωση ατόμου – για ένα άτομο βάρους 80 kg μόνο περίπου 20 kg.

Σηκώνοντας απλώς το HEBIX από τις λαβές, ο ξαπλωμένος οδηγείται απαλά και ανώδυνα σε καθιστή θέση. Σε αυτή τη θέση, το άτομο μπορεί τώρα να παραμείνει, να σηκωθεί ή να μετακινηθεί – δεν θα μπορούσε να είναι πιο απλό ή πιο εύκολο!



Qty
EAN: OEM
SKU:140361

Διαθέσιμο

0